top of page
Bed and Breakfast Stockholms Skärgård

Våra rum

Ingmarsö bed & breakfast har två byggnader med sammanlagt sex rum. Boka ett dubbelrum, familjerum eller varför inte unna dig det lilla extra genom att boka ett av våra dubbelrum superior. I alla rumspriser ingår frukost, linne och slutstäd. I båda våra hus finns separat dusch och toa som delas med övriga gäster i huset.

Övernattning i Stockholms skärgård

Gula huset

Ett hus från 1920-talet. Här skulle August flytta ihop med sin tilltänkta. Huset kostades på ståtliga kakelugnar och fina snickerier och en underbar glasveranda som blickade ut över ägorna. Men något gick snett. I stället flyttad systern Viktoria in. Här bodde syskonen resten av sina liv.

Hotell Stockholms Skärgård

Brottö

Familjerum med två rum. Två sängar och en bra bäddsoffa. Den inre kammaren med sin murstock och bredvid det gamla köket med sina fina snickerier skapar atmosfär. Färgtonen är blå som sommarängen och som skärgårdsskymningen.

Ingmarsö

Dubbelrum med kingsize och utrymme för en extra säng om så behövs. Annars är det ett av de mest populära rummen på Ingmarsö B&B. Stort fönster med utsikt över den gamla gårdsbebyggelsen, rena Bullerbyn. Öppen spis för kulna vinternätter och egen veranda att sola på eller ta ett glas vin på. Färgtonen är grön som odlingslandskapet utanför.

Stockholm Archipelago Hotels
Hotell Stockholms Skärgård

Paradiset

Stort dubbelrum med kingsize säng och utrymme för en extra säng om så behövs. Det gamla vardagsrummet som nu blivit till en svit med egen glasveranda att inta frukost eller att sitta och läsa på under lata eftermiddagar. En härlig krokan till kakelugn tronar upp sig i ena hörnet. Färgton i varmt gult som smörblommorna och renfana ni hittar på markerna runt om gården eller på havsstränderna.

Ingmarso2.jpg

Söderön

Ett dubbelrum med två enkelsängar. Den gamla kammaren med den underbara kakelugnen och fönster i både söder och väster. Färgton i solgult och mörkaste grönt.

Stockholm Archipelago Hotels
Övernattning i Stockholms skärgård, B&B Ingmarsö

Röda huset

På Norrgården vet man att marken brukats sedan 1600-talet. Delar av det röda huset har sitt ursprung 1830 men delar som den övre våningens vackra glasveranda tillkom senare. Att det är ett gammalt hus med bakugn och en riktig klenod till kakelugn är säkert. I lantköket där frukosten dukas upp hör man tydligt historiens vingslag slå.

Skäret

Två dubbelrum som ligger vägg i vägg på övervåningen. Ett med kingsize säng och ett med två enkelsängar. Den vita träpanelen i väggar och tak ger ett härligt ljus. Golvet och tiljorna som lutar både hit och dit är original. Och vem vågar sig in på kattvinden? Utanför ligger glasverandan där man kan tillbringa eftermiddagarna för spel eller läsning. Färgtonen är sobert vit.

Hotell Stockholms Skärgård
Bed and Breakfast Stockholms Skärgård

Ingholmen

Dubbelrum med dubbelsäng. Inget för basketspelare med sin takhöjd på 192 cm. Kakelugnen är daterad från tiden då familjen Bernadotte kom till Sverige.

Skärgårdsled, mysigt hotell stockholm

Seglarstugan

200 meter från Norrgården ligger Seglarstugan. Här bodde skeppsbyggarna som byggde båtar i husen öster om stugan.

Seglarstugan

Helt hus med ett dubbelrum med kingsize säng och ett loft med två enkelsängar. Eget kök, toa och dusch. Och en glasveranda att hänga på. Nära avstånd ner till hamnen och badklipporna.

Stockholm Archipelago Trails
Bed and Breakfast Stockholms Skärgård

Våra
bokningsregler

Vit

Hela beloppet betalas vid bokning. Rummet kan avbokas kostnadsfritt upp till 30 dygn innan bokningsdatum.

Tillträde till rummen klockan 15.00 om inget annat överenskommits.

Övernattning i Stockholms skärgård

Våra priser

Vit

Dubbelrum 1500 kr/natt
Dubbelrum superior 1700 kr/natt
Familjerum 1900 kr/natt

Frukost ingår.


 

Till start
Bed and Breakfast Stockholms Skärgård

Prova vår lantfrukost! 

Med lokalproducerade godsaker som ägg, mjölk bröd yoghurt och egen granola! 

bottom of page